Summa sidvisningar

måndag 17 november 2014

Tacokryddad kyckling lasagne

4-6 portioner
500 g kycklingfilé
2 lökar
1 broccolihuvud (går lika bra med fryst, men låt tina först)
1 röd paprika
2 påsar tacokrydda
1 1/2 dl vatten
2 dl lätt cremé fraiche
200 g färskost (typ Philadelphia)
2 dl mjölk
1 paket färska lasagneplattor
1 dl riven ost
Olja/smör till stekning

1. Ugn 175C
2. Skala och finhacka löken. Skär broccolin i mindre bitar.
Dela, kärna ur och hacka paprikan.
3. Skär fileérna i mindre bitar/strimlor. Stek tillsammans med grönsakerna i 1 msk olja i ca 5 min.
Tillsätt tacokrydda och vatten.
4. Rör ner cr, fraiche, färskost och mjölk.
Koka upp kycklingragun.
5. Täck botten i en ugnsfast form med lasagneplattor, 20-30 cm, lägg på ett lager kycklingragu.
Varva 2 lager plattor/ragu, avsluta med ragu.
Strö på ost.
6. I ugn ca 30 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar