Summa sidvisningar

söndag 21 augusti 2016

Tacofest (kärlek och sorg) 63/365

Söndag igen och veckan tog slut innan man ens hann fatta att den hade börjat :(
Jobbar ju även denna helg (x-tra) och ledigheten (min semester) har varit lite "hattig" under den senaste tiden, men det genererar bra med pengar i lönekuvertet :)

Idag har jag haft båda sönerna på tacomiddag.
I morgon rycker äldsta sonen in på sin GMU (grundläggande militärutbildning) och bli "borta" i 9 mån.....min enda tanke är HUR FAN SKA JAG KLARA DET?!Givetvis så är jag superglad för hans skull, men även himla sorgsen över att inte kunna lyfta luren och ringa när jag vill höra hans röst :(
Men det är väl ett steg i utvecklingen att kunna "släppa" dem helt och hållet, det är nog jobbigast för oss föräldrar, för barnen är det bara ett positivt äventyr.Mina barn vet att jag finns här när de behöver mig, så jag får nog tålmodigt vänta tills dess :)
8 kommentarer:

 1. Nyttigt och viktigt att barnen tar sig ut i världen - även om det är tufft för föräldrarna....

  SvaraRadera
 2. Ja så är det... Det är vi föräldrar som får ett sår i hjärtat när barnen flyttar eller reser i väg. De senaste 3 åren har vi bara haft sonen som bor kvar hemma. Men på hans 18 års dag flyttade han. Han har visserligen förvarnat i 1/2 år, men det är som vi inte riktigt ville förstå att detta var sant. Nu blev det så tyst o stilla hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det blir "jobbigt" tyst när de har flyttat :(

   Radera
 3. Det känns alltid ledsamt när barnen ska stå på egna ben, men samtidigt är man glad åt att de kan. För hur skulle det annars vara...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, precis!! Man får vara glad att man har lyckats uppfostra dem till självständiga individer :)

   Radera
 4. Det är nog bara att gilla läget, var stolt över dom :)

  SvaraRadera